Een kasteel en een brug

Op veel plekken heb ik al mogen spelen, maar afgelopen zondag was bijzonder. In Olst is een prachtig landgoed te vinden, mét kasteel, en daar vond UITfestival Salland plaats. En dat was een groot succes. Ik speelde in de Spiegelzaal voor een heel aandachtig gezelschap, waar we de versterkers maar lieten voor wat ze waren, omdat het stil genoeg was…

2014-09-14 17.06.39-1

Culture Club De Haere, Olst

 

Een paar dagen eerder stond ik op een brug in het Vondelpark, waar ik onderdeel was van een ‘engelenkoortje’ dat Sandy Dane begeleidde tijdens de ‘Mokum Sessions’. Sandy heeft begin september haar tweede plaat uitgebracht, ‘Promise not to cry’. Een prachtige plaat, met liedjes die in je hoofd en diep onder je huid kruipen. Eén liedje schreven we samen en op drie andere zong ik mee, waaronder deze, de single:

Liefs vanuit een warme studio (met gelukkig een perfecte uitwaai-plek),

 

Channah